Konzultáció

A konzultáció egy alkalmanként kb. 2 órás beszélgetés, melyen leleteidből kiindulva megkeressük az elváltozásodat okozó konfliktusokat s azok érzelmi összetevőit. Ezen érzelmek feltárásával, megértésével és elengedésével nem csak a konfliktus szűnik meg, hanem tested kibillent egyensúlyi állapota is automatikusan helyreáll.

Mikor lehet szükséged konzultációra?

Ha elváltozástól szenvedsz

Mindenkinek javaslom, hogy sajátítsa el a Biologika összefüggéseit, hogy tapasztalja meg a természettörvények működését saját magán, hogy ezzel testközeli bizonyítékot szerezzen azok működéséről. De ha már benne vagy egy elváltozásban, akkor nincs időd végigjárni ezt az utat és azonnali segítségre van szükséged. Ilyenkor akár egy relative veszélytelen, de életedet pokollá tevő és folyton kiújuló probléma kínoz, akár egy „rosszindulatú” rák vagy egyéb „gyógyíthatalan” jelzővel ellátott betegség diagnózisát kaptad kezedbe az orvosodtól, biztos, hogy a megoldás érdekében Neked is tenned kell.

A konfliktusok oldásával, érzelmek elengedésével a szerveink, szöveteink is helyreállításnak indulnak, viszont amikor problémáink tengerében merülünk el, nem egyszerű rálátni az adott helyzetre, megtalálni, és valóban elengedni a kiváltó konfliktust.

Ebben tud segíteni egy konzulens, aki külső szemlélőként nagyobb rálátással bír az adott helyzetre, és tudásából és tapasztalataiból adódóan a lehető leghatékonyabb úton vezet a megoldás felé. A konzulens nem fog meggyógyítani, és nem fogja konfliktusaidat megoldani, hiszen erre csakis Te vagy képes, de a megfelelő kérdések feltevésével segít Neked, hogy rátalálj a konfliktus megoldására, hogy megértsd és elengedd a kiváltó érzelmeket.

Ha a gyermeked betegeskedik

Rejtélyes, furcsa tünetei vannak? Hosszan tartó, nem szűnő elváltozások (betegségek) gyötrik? Korára nem jellemzően viselkedik, vagy tanulási, szocializálódási rendellenességek jelentkeznek nála?

Mindezek hátterében konfliktusok, érzelmi megrázkódtatások húzódnak meg. A gyermekek saját problémáik mellett biológiai okokból többnyire a szülők, leginkább az anya konfliktusait is átveszik és ezzel saját testükön produkálnak tüneteket, akár úgy, hogy a szülő közben tünetmentes marad. Az olyan szituációkra, amelyeknél a szülők kifejezetlen érzelmeket hordoznak, a gyermekek a saját elváltozásaikkal - mint biológiai megoldással - készülnek fel, így a család belső vívódásai, meg nem oldott élethelyzetei, generációs mintái jelentősen befolyásolhatják az egészségi állapotát.

A konzultáció során a gyermeked elváltozásából kiindulva feltárjuk a lehetséges okokat és a lehetséges megoldásokat. Elsősorban az Anyával és a gyermekkel dolgozom, de szükség lehet mindkét szülő jelenlétére a konfliktus és élethelyzet jellegétől függően.

A konfliktus megoldásával az elváltozások külső beavatkozás nélkül megszűnnek és gyermeked kibillent egészségi állapota helyreáll.

Megoldhatatlannak tűnő élethelyzeteknél

Úgy érzed, megfeneklett az életed, valami gátol a továbblépésben? Vagy sokadszorra ugyanabban a szituációban találod magad, ugyanúgy csalnak meg, hagynak el vagy vernek át, semmiznek ki vagy aláznak meg?

Ilyen esetekben is érdemes feltárni, milyen érzelmi minták, múltbéli lenyomatok okozhatják mindezeket.

A legtöbb esetben életünk folyamán szüleink és nagyszüleink mintáit ismételgetjük öntudatlanul. Az ember nem racionális lény (bár szereti ezt hinni magáról) s döntéseit érzelmi mintái radikálisan befolyásolják, méghozzá észrevétlenül. Ezek megértésével és elengedésével horizontod kitárul és új utak nyílnak meg a problémáid megoldása felé.

Arról nem is beszélve, hogy a hosszan megoldatlan konfliktusok előbb-utóbb elváltozásokat generálhatnak, melyeket így megelőzhetsz vagy súlyossá válásuk előtt kezelhetsz, miközben egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb emberré válsz. 🙂

Hogyan zajlik egy konzultáció?

Időpont egyeztetés után a VIII. kerületi Harmónia Palotában találkozunk, ahol kellemes körülmények között, harmonikus környezetben tudunk beszélgetni. Először is elmondod a panaszaidat, megnézem a leleteidet (ha vannak), s ezek alapján elkezdünk nyomozni az élettörténetedben a panaszaidat okozó lehetséges konfliktusok után. Az elváltozásod jellege eleve megmutatja, hogy milyen típusú konfliktus, ill. érzelem állhat a háttérben – ha hozol magaddal egy koponya CT-t (nem muszáj), az további támpontokat ad. Kérdéseket fogok feltenni, melyekre választ adva fel tudod idézni életed különböző válságos szakaszait és az ott megjelenő érzelmeket. S e folyamat egyik pontján Te magad fogsz ráismerni a konfliktusod és az elváltozásod közti összefüggésekre.

Mivel egy konzultáción életed legszemélyesebb kérdéseit és rejtve őrzött emlékeit idézzük fel egy rendkívül bizalmas beszélgetés formájában, ezért mindig megtisztelve érzem magam, ha ehhez engem választanak, ha utad részese lehetek.

Ha Te is így döntesz, az időpontfoglaláshoz keress meg elérhetőségeim egyikén, vagy jelentkezz a leírás alatti űrlap kitöltésével!

Ha túlságosan messze vagy a fővárostól, vagy időben nem megoldható a személyes találkozó, van lehetőség arra is, hogy online konzultáljunk, ezt kérlek jelezd az alábbi űrlap kitöltésénél, néhány számodra alkalmas időpont megjelölésével egyetemben.

GYIK

Van-e garancia, hogy megszűnik az elváltozásom?

Ha a konfliktust kiváltó érzelem megszűnik, előbb-utóbb a tünetek is megszűnnek - ha nem történik visszaesés a konfliktusba. Az, hogy ez mennyi időbe telik, leginkább attól függ, hogy milyen hosszú volt a konfliktus aktivitás.

A magam részéről mindent megteszek, hogy az elváltozáshoz tartozó kiváltó érzelmet felfedjük, hogy a konfliktust megtaláljuk, de a konfliktust megoldani nem tudom helyetted, megnyugodnod Neked kell... viszont az általam ismert leghatékonyabb eszközökkel tudlak segíteni a folyamatban.

Kell-e tennem valamit a konzultáción kívül?

Alapvetően a konfliktus megoldásával a testünk is automatikusan regenerálódásnak indul, ha hagyjuk a folyamatokat a maguk ütemében végbemenni, és nem akadályozzuk különböző szerekkel. Persze nyugodtan lehet a felépülést támogató étrenddel, vagy egyéb terápiákkal segíteni, de mindig felül kell vizsgálni, hogy az adott kezelés használata az elváltozás adott szakaszában mennyire helytálló, nehogy céljainkkal ellentétes eredményeket érjünk el.

Miért jobb ez, mint a kemoterápia, a sugárzás vagy más orvosi beavatkozás?

Minden efféle orvosi beavatkozás jelentős egészségkárosító (mellék)hatással bír és javában a természetes regenerálódási folyamatokkal ellentétes... Továbbá csak és kizárólag tüneti kezelést biztosít, ami soha nem szolgálhat egy probléma tényleges megoldásaként.

Ha egy elváltozást a kiváltó oknál, tehát a konfliktust kiváltó érzelemnél kezelünk, azzal a gyökerénél ragadjuk meg a problémát, és a kibillent lelki állapotunk helyreállításával azonnal aktiváljuk a test öngyógyító folyamatait. A probléma okának tudatosításával, az összefüggések megértésével a konfliktusba való visszaesés esélye is csökken, ezért aztán nem kell félnünk a következmény konfliktusoktól, az áttétektől.

Mégis vannak olyan élethelyzetek, amikor egy-egy sebészi vagy más beavatkozás életmentő lehet, de szigorúan mérlegelni kell annak tényleges létjogosultságát.

Hány konzultáció szükséges?

A konzultációk mennyisége leginkább attól függ, hogy az érintett mennyire van tisztában a biológiai természettörvények működésével, összefüggéseivel, hogy mennyire mély az akadémikus orvoslásnak benne kiépített hitrendszere, hogy milyen élethelyzetben van, hogy mennyire áll készen és mennyire erős a változásra…

Sok esetben egy konzultáció is elegendő, összetettebb történeteknél ennél több is lehet, de általában 3 konzultáció után már képessé válsz az elváltozásokra más szemszögből ránézni, és akár egyedül is megoldani, megérteni az adott helyzetet.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a konzultáción nem feltétlen életed legszebb eseményeit idézzük fel, és a kérdések által kiváltott érzelmek átmenetileg kellemetlenek lehetnek. Sajnos, a bennünk lévő változások, elváltozások pontosan ezen érzelmek, érzetek miatt alakulnak ki, és ahhoz, hogy regenerálódhassunk, hogy a gyógyulási folyamat elkezdődhessen szükséges újra érintenünk ezeket.
Időpont kérése
Konzultációs időpont egyeztetéséhez, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!
A konzultáció történhet Budapesten, személyes találkozó keretében, vagy online,
időtartama: 2 óra.
Ára: 20000 Ft.
    Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám! Ha bármi kérdésed van, elérsz az alábbi helyeken:

    Fontos linkek

    Adatkezelési tájékoztatóCikkekTanfolyamokKonzultációKapcsolatRólam
    © Copyright 2017-2022 - Elek Noémi - Minden jog fenntartva.
    envelope-ophonefacebookyoutube-playpaper-plane