Rólam

Hogy mivel foglalkozom..?
Röviden talán azt mondhatnám, hogy azokat az életünket vezénylő programokat tanulmányozom, amik túlélésünk érdekében irányítanak bennünket, azt az illúziót keltve, hogy a döntéseinket mi magunk, tudatosan hozzuk meg...
Ami egyén szintjén annyit jelent, hogy azokat a biológiai különprogramokat, programozó eseményeket vizsgálom, amik az adott személy életében egy-egy testi elváltozás vagy viselkedésminta kialakulásához vezettek, és azokat a megoldásokat keresem, amivel ezek rövidebb vagy hosszabb távon megszüntethetők.

Ennek alapjaként a Biologika (GNM) és a Recall healing - vagyis a "bio-logikus", azaz a természet működésével azonos, program-alapú gondolkodásmód - és Dr. David R. Hawkins tudattérképe és útmutatásai szolgálnak.

Életem során sokféle alternatív gyógymóddal, terápiás eszközzel, technikával ismerkedtem meg és használtam ezeket, de egy bizonyos ponton túl a legtöbb zsákutcába vezetett és nem adott megoldást. A legtöbb természetes gyógymód és ezoterikus irányzat önmagával szemben is ambivalens. Mivel a természetes biológiai működésünket nem veszik figyelembe, korlátoznak a gondolkodásban, az előrehaladásban, azok téves feltételezései, a hitrendszerek keveredései vagy túlbonyolítottságuk miatt.

A Dr. Ryke Geerd Hamer által feltárt biológiai természettörvények teremtették meg azt a biztos gondolkodási alapot, azt az irányt, ami képes az organikus továbbfejlődésre és az élet minden területére útmutatásként tud szolgálni. Számomra ez akkor tudott tökéletesen működni, amikor Dr. David R. Hawkins útmutatásaival  (tudattérképével) társult. Mindkét rendszer a bennünk működő programok és érzelmek tökéletes metszetét adja, viszont különböző nézőpontokból, így a kettő fúziója borzasztóan egyszerű, átlátható és használható egységet tud létrehozni.

Számomra egyáltalán nem jelentőségteljes, hogy az emberek milyen iskolákat végeztek, mert megtapasztaltam, hogy a hivatalos akadémikus oktatási rendszer milyen mértékben ferdíti az igazságot, hogy mennyire korrupt, és hogy az oktatott anyagnak milyen kis része használható az ember mindennapjaiban, - de annak idején nekem is úgy tűnt, hogy a tanulásban rejlik a tudás, és talán az ezt olvasónak is jelentenek a leírtak valamiféle iránymutatást.
Alapvetően a gyógyítás területe mindig vonzott, már fiatalon autodidakta tanultam a gyógynövényeket és kevertem gyógyteákat, mégis mikor hivatást kellett választani a "családi hagyományokat" és mintákat követve a gimnázium után építészmérnöknek tanultam. Mivel eléggé gyakorlatias gondolkodásom van, egyáltalán nem állt tőlem messze ez a téma, és sokáig dolgoztam építészként, de a szakmát olyanmód bekebelezte a politika, hogy egy idő után már nem láttam a saját jövőmet a területen.
A 2008-as válság idején került elő igazán a kérdés bennem, hogy merre induljak tovább, melyik az a terület ami többet is tud adni annál, hogy a számlákat kifizeti?
Addigra a másik oldalon számtalan területtel ismerkedtem meg. Igazán az Agykontroll volt az a mérföldkő, ami elindította bennem a kereső-munkát, - ami miatt rendkívüli tiszteletem Domján Lászlónak, amiért felvállalta és behozta az országba, - ami sok olyan kérdést feszegetett, amit az addigi életemben még csak fel sem lehetett tenni. Ezután igyekeztem olyan köröket keresni, ahol ezekre választ kapok, különböző meditációs-, "pozitívan gondolkodó", energiagyógyításos- tanfolyamok formájában vagy épp jóga vagy aikido órákon. Sok tanfolyamon jártam és rengeteget olvastam a témában, de mivel - mint írtam, - rendkívül logikus és gyakorlatias agyam van: rengeteg ellentmondást is. Valószínű ezeknek köszönhetően is, inkább a természet irányába kerestem tovább és 2011-ben vidékre költöztünk, - Géczy Gábor, Papp Gábor, Szántai Lajos és Molnár V. Józsi bácsi tanításai nyomán, és Ertsey Attila autonóm házának elképzelései szerint -  gazdaságot indítottunk.
Akkoriban kitanultam a méhészetet is, de más állatokat is tartottunk (csirkéket, libákat, kecskéket, nyulakat), és zöldséget-gyümölcsöt termesztettünk. Újra nekivágtam a felsőoktatásnak is, a kertészmérnöki szakot kezdtem el, de addigra már ráláttam annyira az egész működésére, hogy hamar kiábrándultam a történetből.
Néhány év múlva egy családi változás miatt hátra kellett hagynom az állattartást, viszont pont ezzel egy időben ismertem meg a Biologikát, ami új perspektívát nyitott számomra.
Annak idején gyerekkoromban soha nem tudtam, hogy mi szeretnék lenni, mert akkoriban még nem létezett az a hivatás. Amikor megismertem a Biologikát, pontosan tudtam, hogy ez a hivatás: a "biologikus". Tulajdonképpen mire odaérkeztem, már az voltam.
Ez az, ami pontosan illeszkedik az érzékeléseimhez és a gondolkodásomhoz.
Elek Noémi Gilbert Renaud-val, a Recall Healing megalkotójával és Barnai Robertóval, a Biologika és a Szerv Atlasz szerzőjével
Sokszor végig hallgattam Barnai Roberto alaptanfolyamait, és kiegészítő képzéseit, megtanultam a CT-olvasást, majd a Recall Healing "összest" Gilbert Renaudtól. Tulajdonképpen az akkor elérhető minden tudásforrást megkerestem, és többször külföldre is utaztam egy-egy tréning miatt, hogy teljessé válhassanak ismereteim.
Már rendelkeztem a biologikus ismeretekkel, amikor kitanultam a hivatalos természetgyógyászati és egészségügyi ismereteket is, ami sajnos igen nagy csalódást jelentett, hiszen annak alapja épp csak egy hajszállal különbözik a politika által igen erőteljesen befolyásolt akadémikus orvoslás tünet-foltozgató stratégiájától, és nagy mértékben mellőzi a természetalapú, logikus gondolkodást.
Mindezek mellett, ami végül igazán sokat jelentett, az az ezt követő évek gyakorlati tapasztalata volt, amikor az összegyűjtött információról leváltak a sallangok, - a mások hozzákapcsolt hiedelmei és saját korábbi hiedelmeim, - és teljes egésszé váltak, mikor Dr. David R. Hawkins tanításait megismertem.
Nekem David R. Hawkins tanításai kellettek hozzá, hogy a 2. dimenzióból 3. legyen, hogy az ego komplex rendszerét egyszerű, különálló érzelmekké és programokká tudjam bontani, ami aztán "elemeire szedve" magától értetődővé tette a kapcsolódó helyzetek (betegségek, viselkedésminták) megoldását és összefüggéseit. Azonkívül pedig helyre tett és megerősített az energetikai érzékeléseim helytállóságában is.
Témák tekintetében...
"Biologikus életem" előtt a rák és a függőségek témakörében kutattam javarészt. A rák témában persze teljes mértékben választ és megoldást adtak a Dr. Ryke Geerd Hamer által felfedezett biológiai természettörvények.
A függőségek tekintetében több helyen, több szempontból vizsgálódtam, de a végső, átlátható, a biologikára  alapozott "háttérszerkezethez" és megoldáshoz Dr. David R. Hawkins tudattérképének segítségével a saját munkám és tapasztalataim során jutottam el. Ennek melléktermékeként, mélyültem el az önértékelés tanulmányozásában és vált teljesen világossá a "perdöntő" szerepe az életünk, a reakcióink, az elváltozások szempontjából. És ennek eredményeként vált teljesen egyértelművé az elmezavarok és hangulatváltozások szerepe és működése is.
Tulajdonképpen ahogy a kötőszöveteink képezik testünk "váz-szerkezetét", ugyanúgy jelenti az önértékelésünk életünk energetikai gerincét.
De amennyire ez magától értetődővé vált, annyira nem megfelelő az, ahogy a legtöbb esetben a témához nyúlnak, ahogy az eseteket kezelik.
A tanfolyamok, amiket tartok:
Biologika alaptanfolyamok
Önértékelésünk (Hogyan vedd vissza az erődet?)
Elengedés (Hatékony gyógyulás)
Függőségek
Az elhízás és túlsúly biologikus okai
Nőies elváltozások biologikus okai
(Ami folyamatban van: Állatok és szimbólumok, Elmezavarok részletesen)

 

Évek óta tanítom a Biologikát, Dr. Hawkins tanításaival egyetemben, és konzultálok folyamatosan ezen a területen, és minden egyes történet ezeknek az elveknek, a programalapú működésünknek a helyénvalóságát bizonyítja.

Hozzáteszem, hogy: sajnos.

Ugyanis többségében nem veszünk róla tudomást, és úgy éljük az életünket, mint egy marionett-bábu, amit a nem tudatosított programjaink és érzelmeink rángatnak. Minden egyes új programmal egy újabb zsineg kapcsolódik hozzánk, ami egyre inkább bekorlátozza a mozgásszabadságunkat és egyre kellemetlenebbé válik. Az ebből következő frusztráció pedig különböző testi (el)változások kialakulásához vezethet. Az én szerepem a történetben, ha hozzám fordulsz, az hogy megmutassam, hogy melyik zsinórt kell elvágnod ahhoz, hogy az általad megfelelőnek ítélt életed legyen.

Tehát, ha egy elváltozással küzdesz, vagy egy viselkedésmintától szeretnél megszabadulni, akkor egy konzultáció alkalmával megkeressük, hogy az adott tünetet pontosan milyen érzelmek és programok okozták, és milyen módon változtathatsz ezeken és hogyan segítheted a regenerálódást.

A tanfolyamok esetében feltett szándékom, hogy a tananyag érthetően és gyakorlatiasan kerüljön átadásra. Ugyanis, ha a tudás csak elméleti tudás marad, nem építjük be mindennapjainkba, nem használjuk, akkor nagyjából annyi értelme van, mint egy mosópor reklám szövegének - ha egyszer megtanultuk, mindig fel tudjuk majd idézni, de sohasem vesszük hasznát.

Folyamatosan arra törekszem, hogy az összefüggések egyszerűsége megmaradjon, és ezen a vonalon fejlődhessen tovább, ugyanakkor ne tapadjon hozzá minden hiedelmeinkből adódó téves feltételezés vagy kondicionáltságunkból adódó elmélet. A hétköznapjainkban használt szólások és frázisok egy része annak ellenére, hogy általánosságban elfogadottak, egyáltalán nem igazak, és ha ezt nem ismerjük fel, ez jelentősen befolyásolja a biologikus, programalapú gondolkodásmód használhatóságát, és természetesen szimplán a gondolkodásunkat.
  • A témával kapcsolatos további információt találhatsz a cikkekben.
  • Ha úgy érzed, hogy megérett az idő a biologikus gondolkodásmód elsajátítására, böngéssz itt a tanfolyamok között, a ma egyik legértékesebb és leginkább használható tudását adom a kezedbe.
  • Személyes problémád esetén itt találhatod a konzultációval kapcsolatos tudnivalókat.
Várlak szeretettel!
Elek Noémi
Kapcsolat

 

 

 

Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám! Ha bármi kérdésed van, elérsz az alábbi helyeken:

Fontos linkek

Adatkezelési tájékoztatóCikkekTanfolyamokKonzultációKapcsolatRólam
© Copyright 2017-2024 - Elek Noémi - Minden jog fenntartva.
envelope-ophonefacebookyoutube-playpaper-plane