Rólam

Örülök, hogy találkozunk! A nevem Elek Noémi, Biologika konzulens és tréner vagyok.
Mielőtt belekezdenék a történetembe, szeretnék köszönetet mondani, azoknak, akik szakmailag-emberileg az utóbbi néhány évben oda vezettek, ahol most vagyok. Rendkívül hálás vagyok: Barnai Robertonak a belém vetett hitéért, szeretetért, és azért a rengeteg munkáért, amit a Biologika tudásának megosztásába fektetett, a Biologika teljes csapatának a türelmükért és támogató szeretetükért, Herczeg Andreának a végtelen tisztaságáért, útmutatásáért, szeretetéért, Gilbert Renaudnak azért a hatalmas elhivatottságért és szeretetért, amit a fáradságot nem ismerve közvetít minden alkalommal, és természetesen minden tiszteletem, elismerésem és hálám Hamer doktoré aki egész életét az Új Medicinának szentelte. (Az iménti felsorolás egyáltalán nem teljes, és csak az általam megélt történetek időrendisége alakította ki a sorrendet.)

Eredeti szakmám szerint építész vagyok, de igazi érdeklődésem gyermekkorom óta az ember, a lélek felé irányul. Előbb olvastam a betegségek lelki eredetéről, mint bármilyen kötelező olvasmányt…

Foglalkoztam gyógynövényekkel, Agykontrollal, energiagyógyászattal, lélekgyógyászattal, különböző táplálkozási- és mozgáskultúrákkal, ezeknek testünkre gyakorolt hatásával, kristályokkal, virágterápiával, asztrológiával stb. S bár ezek külön-külön mind sok hasznos ismeretet és módszert kínáltak, de hiányoltam azt a tiszta logikát, azokat az összefüggéseket, melyek mindezeket szintézisbe foglalták.

Ekkor találkoztam végre a Biologika rendszerével. Emlékszem, olyan volt, mint egy megvilágosodás; minden azt vibrálta bennem: igen! Erre vártam!

Innentől minden energiámat arra fordítottam, hogy elsajátítsam ezt a tudományt és elvégeztem az összes fellelhető képzést a tárgyban. Rövidesen kiderült, hogy saját konfliktusainkon túl szüleink, nagyszüleink konflitusai is befolyásolhatják egészségi állapotunkat. Ekkor végeztem el Gilbert Renaud Recall Healing képzéseit  s ez a rendszer választ adott azokra az esetekre is, melyekre – első látásra – a Biologika nem tudott megoldást kínálni.

Elek Noémi Gilbert Renaud-val, a Recall Healing megalkotójával és Barnai Robertóval, a Biologika és a Szerv Atlasz szerzőjével

Emlékszem, tavasz volt és feküdtem a kertben, apró lila virágok tengerében és azon gondolkoztam: hogy lehet az, hogy Édesanyám gondolatai határozzák meg életem történéseit? Hogy hogyan élek, mit dolgozom és merre haladok? Ki tudok-e kerülni ezen programok hatása alól vagy életem végéig az általa meghatározott utat kell járnom?

Tökéletesen összeállt a kép, végre rend lett a fejemben. Felmondtam a munkahelyemen és hátat fordítottam az építőiparnak és az egész addigi életemnek. Tudtam, hogy ebben a természettudomány-ágban akarok tovább tevékenykedni és segíteni az embereknek megtalálni a természetes gyógyulás útját mind testi, mind lelki szinten.

Miben tudok segíteni?

  • Ha alkalmi vagy rendszeresen kiújuló testi elváltozásaid (betegségeid) vannak, és szeretnéd az igazi okokat megtalálni
  • Ha családodban már generációk óta ugyanaz a betegség „öröklődik”, és végre feltárnád ezek eredetét
  • Ha szeretnéd tudni, hogy gyermeked miért betegeskedik folyvást és ennek mi köze a benned zajló érzelmi viharokhoz
  • Ha kedvet kaptál hozzá és szívesen megtanulnád, a ma egyik legértékesebb és leginkább használható tudását adom a kezedbe

Kapcsolat

Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám! Ha bármi kérdésed van, elérsz az alábbi helyeken:

Fontos linkek

Adatkezelési tájékoztatóCikkekTanfolyamokKonzultációKapcsolatRólam
© Copyright 2017-2019 - Elek Noémi - Minden jog fenntartva.
envelope-ophonefacebookyoutube-play