Rólam

Hogy mivel foglalkozom..?
Röviden talán azt mondhatnám, hogy azokat az életünket vezénylő programokat tanulmányozom, amik túlélésünk érdekében irányítanak bennünket, azt az illúziót keltve, hogy a döntéseinket mi magunk, tudatosan hozzuk meg...
Ami egyén szintjén annyit jelent, hogy azokat a biológiai különprogramokat, programozó eseményeket vizsgálom, amik az adott személy életében egy-egy testi elváltozás vagy viselkedésminta kialakulásához vezettek, és azokat a megoldásokat keresem, amivel ezek rövidebb vagy hosszabb távon megszüntethetők.

Ennek alapjaként a Biologika (GNM) és a Recall healing - vagyis a "bio-logikus", azaz a természet működésével azonos, program-alapú gondolkodásmód - és Dr. David R. Hawkins tudattérképe és útmutatásai szolgálnak.

Életem során sokféle alternatív gyógymóddal, terápiás eszközzel, technikával ismerkedtem meg és használtam ezeket, de egy bizonyos ponton túl a legtöbb zsákutcába vezetett és nem adott megoldást. A legtöbb természetes gyógymód és ezoterikus irányzat önmagával szemben is ambivalens. Mivel a természetes biológiai működésünket nem veszik figyelembe, korlátoznak a gondolkodásban, az előrehaladásban, azok téves feltételezései, a hitrendszerek keveredései vagy túlbonyolítottságuk miatt.

A Dr. Ryke Geerd Hamer által feltárt biológiai természettörvények teremtették meg azt a biztos gondolkodási alapot, azt az irányt, ami képes az organikus továbbfejlődésre és az élet minden területére útmutatásként tud szolgálni. Számomra ez akkor tudott tökéletesen működni, amikor Dr. David R. Hawkins útmutatásaival  (tudattérképével) társult. Mindkét rendszer a bennünk működő programok és érzelmek tökéletes metszetét adja, viszont különböző nézőpontokból, így a kettő fúziója borzasztóan egyszerű, átlátható és használható egységet tud létrehozni.

Évek óta tanítom a Biologikát, Dr. Hawkins tanításaival egyetemben, és konzultálok folyamatosan ezen a területen, és minden egyes történet ezeknek az elveknek, a programalapú működésünknek a helyénvalóságát bizonyítja.

Hozzáteszem, hogy: sajnos.

Ugyanis többségében nem veszünk róla tudomást, és úgy éljük az életünket, mint egy marionett-bábu, amit a nem tudatosított programjaink és érzelmeink rángatnak. Minden egyes új programmal egy újabb zsineg kapcsolódik hozzánk, ami egyre inkább bekorlátozza a mozgásszabadságunkat és egyre kellemetlenebbé válik. Az ebből következő frusztráció pedig különböző testi (el)változások kialakulásához vezethet. Az én szerepem a történetben, ha hozzám fordulsz, az hogy megmutassam, hogy melyik zsinórt kell elvágnod ahhoz, hogy az általad megfelelőnek ítélt életed legyen.

Tehát, ha egy elváltozással küzdesz, vagy egy viselkedésmintától szeretnél megszabadulni, akkor egy konzultáció alkalmával megkeressük, hogy az adott tünetet pontosan milyen érzelmek és programok okozták, és milyen módon változtathatsz ezeken és hogyan segítheted a regenerálódást.

A tanfolyamok esetében feltett szándékom, hogy a tananyag érthetően és gyakorlatiasan kerüljön átadásra. Ugyanis, ha a tudás csak elméleti tudás marad, nem építjük be mindennapjainkba, nem használjuk, akkor nagyjából annyi értelme van, mint egy mosópor reklám szövegének - ha egyszer megtanultuk, mindig fel tudjuk majd idézni, de sohasem vesszük hasznát.

Folyamatosan arra törekszem, hogy az összefüggések egyszerűsége megmaradjon, és ezen a vonalon fejlődhessen tovább, ugyanakkor ne tapadjon hozzá minden hiedelmeinkből adódó téves feltételezés vagy kondicionáltságunkból adódó elmélet. A hétköznapjainkban használt szólások és frázisok egy része annak ellenére, hogy általánosságban elfogadottak, egyáltalán nem igazak, és ha ezt nem ismerjük fel, ez jelentősen befolyásolja a biologikus, programalapú gondolkodásmód használhatóságát, és természetesen szimplán a gondolkodásunkat.
  • A témával kapcsolatos további információt találhatsz a cikkekben.
  • Ha úgy érzed, hogy megérett az idő a biologikus gondolkodásmód elsajátítására, böngéssz itt a tanfolyamok között, a ma egyik legértékesebb és leginkább használható tudását adom a kezedbe.
  • Személyes problémád esetén itt találhatod a konzultációval kapcsolatos tudnivalókat.
Várlak szeretettel!
Elek Noémi
Kapcsolat

Elek Noémi Gilbert Renaud-val, a Recall Healing megalkotójával és Barnai Robertóval, a Biologika és a Szerv Atlasz szerzőjével

 

 

Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám! Ha bármi kérdésed van, elérsz az alábbi helyeken:

Fontos linkek

Adatkezelési tájékoztatóCikkekTanfolyamokKonzultációKapcsolatRólam
© Copyright 2017-2021 - Elek Noémi - Minden jog fenntartva.
envelope-ophonefacebookyoutube-playinstagram