Amikor megáll a szív...

Vajon tényleg a dohányzás vagy a helytelen táplálkozás okozza a szívinfarktust? Vagy ez is egy bennünk játszódó lelki válság, egy konfliktus eredménye?

9 éves voltam, amikor a szüleim elváltak, és nagyjából ez volt az a kor, amikor komolyabban kezdtem foglalkozni a gyógyítással, illetve a rajtunk megjelenő tünetek hátterével. De komolyan!

A szüleim válása után Édesanyámmal és testvéremmel a nagy házunkból egy kis lakásba költöztünk, ahol Édesanyám heroikus erőfeszítéssel próbálta ismét család-jellegűvé formálni szétzilált, széthullott lelkünket.

Azelőtt a szüleim által épített, kifinomult tervezésű családi házban laktunk... ami az utolsó időkben sokkal inkább egy háborús övezetre hasonlított, így sajnos számunkra a folyamatos harcról és a lelki terrorról vált emlékezetessé ez a mérnöki csoda. Legalábbis érzelmeink szintjén...

Nem gondolom ugyan, hogy Édesanyám visszakívánkozott volna abba a házba, de mivel nem kevés energiát tett bele – két közepesen aktív rohangáló gyermekének ellátása mellett –, így valószínűleg óriási konfliktus volt ennek, illetve az ott kialakított fészeknek az elhagyása… Nem beszélve a tortúráról, ami a váláshoz kapcsolódó – nem éppen higgadt körülmények között zajló – anyagi megegyezés procedúrája okozott. És lehettek még ott olyan felnőtteknek szóló bonyodalmak, amit az akkori gyermeki gondolkodásom nem értett...

Egy biztos: a történtek épp elég súlyosak és elegendőek voltak, hogy egy „élettárs-, élettér-, fészek-veszteségi” konfliktus beinduljon, illetve az ehhez tartozó szervrészek elváltozásba kezdjenek.

Milyen testi elváltozást okoz egy ilyen típusú konfliktus a Biologika szerint?

Édesanyámnál, balkezes nő lévén, az „élettárs-, élettér- és fészek-veszteségi” konfliktusra a szívkoszorúér artéria laphámja reagál, kezdetben fekélyesedéssel, majd a konfliktus megoldásával, vagyis a MU szakaszban a laphám szövet gyulladásos regenerálódásával, és agyi ödémásodással, ami a megoldás után néhány héttel előidézi a szívszorító, mellkasi fájdalmat, az angina pectorist, valamint az agyi ödéma (túl)növekedésével a szívlassulást, illetve a szívleállást, amit... szívinfarktusként is emlegetnek.

Ezt tudom most – a Biologikának köszönhetően.

Soha nem felejtem el, ahogy azon a nyirkos, őszi estén Édesanyám az ágyamra dől és tehetetlenül kapkodja a levegőt, kezét fájó mellkasára szorítva, miközben én kétségbeesetten próbálom masszírozni a szívtájékát, halálra rémülve bármiféle lehetséges következménytől... Nem tudom, hogy akkor és ott valamiféle energetikai csoda történt-e kettőnk között és nem befolyásolta-e valamiképp a dolgok alakulását, de biologikailag annyi történt, hogy az említett konfliktus epileptokrízisében az ödémásodás egy fájdalmas állapotot és szívlassulást (szívleállást) idézett elő… de szerencsére nem gyűlt össze annyi konfliktustömeg, hogy ez az állapot ne tudjon normalizálódni az ödémák kiürülésével.

Valószínűleg két dolog dőlt el ott bennem, egyrészt, hogy építek Édesanyámnak egy új házat (ezért tanultam építésznek), másrészt, hogy meg kell védenem, mentenem Őt, bármi is történik, ezért mélyedtem bele onnantól kezdve a gyógyítási irányzatok legtöbbjébe…

És igen, Édesanyám túlélte a krízist, mentő és orvosi beavatkozás nélkül...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám! Ha bármi kérdésed van, elérsz az alábbi helyeken:

Fontos linkek

CikkekTanfolyamokKonzultációKapcsolatRólam
© Copyright 2017 - Elek Noémi - Minden jog fenntartva.
envelope-ophonefacebookyoutube-play